Storsej, Storflundra & Ruggigt väder på Å.

Kanonstart är vad man kan säga om dom första dagarna här på Å.
Första dagen bjöd på riktigt finväder och vi drog alla ut så fort vi kunde för att fiska av oss innan det lite sämre vädret rullade in, väl ute var det en riktig huggbonanza, Frank Renard och grabbarna i guidebåten hade ett fantastiskt fiske efter storsej med flera fina toppar runt 12 kg plus en fin bonusflundra på 96cm.
Johan Wahlund och hans gäng hade ett helt magiskt flundrafiske med hela 6st fina fiskar i båten, snygg jobbat.
Några timmar hade passerat på havet då jag ropade på Conny Melander i båt 5 för att kolla hur fisket gick då dom var en bit ifrån oss, då svarade en smått ansträngd Conny på radion och berättade att dom precis hade landat en riktig drömfisk på HELA 170CM och årsbästa på Å, grattis grabbar. =)
Trots att det idag är ruggigt väder och hög sjö så är några båtar ute och nöter, och vad jag har fått höra så har Johan Wahlund och grabbarna lyckats landa en fin flundra på 136cm, Britterna med Graham Liner i täten har landat fina torskar och även en fin havskatt som bonus.

Tight Lines

Martin & André