Fin start för de nya gästerna i Nappstraumen!

Idag blåste det närmare 12m/s västlig vind när alla båtarna drog ner på sydsidan. Det är en stor fördel att kunna fiska i lä av lofotenudden. Nästan alla gästerna fiskade mycket bra och dagens topfisk drog ner vågen till 17,4kg och mätte 134cm.

Vi har haft tuffa förhållanden de senaste dagarna, men gästerna har kämpat på. Vi har haft några flundra kontakter. Men det har varit stolpe ut. Bland annat en flundra som tömde gästens något underdimensionerade rulle helt på lina.

Den största skreitorsken hittills vägde in på 22,2kg.

Vi har trots hårda vindar inte varit inblåsta helt utan har alltid kunna komma ut och fiska.

En nyhet för i år är att vi har en vedeldad bastu här på campen. Där man kan värma sig efter en hård dag på havet.

Martin Johansson

Dagens största på 17,4kg