Sista veckan slut i Havöysund. Sa någon Flundra?

Nu har sista veckan tagit slut i Havöysund, och lämnat oss has 4 tappra Göteborgare, 3 flundragalna skåningar, och 8 gamla goda stammisar från Litauen. Och veckan har gått strålande!

första dagen blev vi halvt inblåsta. Inte föränns på eftermiddagen kämpade vi oss ut för att jaga hälleflundra, veckans tema. Guidebåten landade 4, och dom andra båtarna drabbades av linbrott efter tafsbrott med mera. Oturen hette dagen i förnamn för många, men det blev det snabbt ändring på.

Mängdfisket har kort o gott varit fantastiskt(!)
Och däremellan har även några 150+are sett sidan av båtarna.
En av dom nämnvärda dagarna så lyckades det bli lika mellan guidebåten och båt 7, där de 3 tappra skåningarna vistades. 18 Flundror emellan de båda där båda fick lika många, 9 + 9, Men båt Skåne tog den största fisken på 140+

sista dagen Däremellan hade vi bra fiske i stort sett varje dag. Veckans toppfisk landade Johan i Guidebåten på 166cm, samma dag som en på 157 togs av Skåningarna. Under tiden letade övriga på campen torsk, och fick upp till 13kg.

Och så slutade årets sista vecka. Alla är meganöjda, och vi guider i Havöysund vill verkligen tacka för oss iår.
Rätt säker på att Ulf Hugsén kommer skriva en summering av året snart, Men Jag vill Iallfall tacka för mig (Henric) iår. Fantastiskt fiske, fantastiska gäster, och väldigt gott väder har gjort året riktigt bra!

over n Out

Henric Appelgren och Ulf hugsén

Johan med en på 115cm

Johan igen, med Veckans största på 166cm

Bjuder på en måttligt kass bild ¨på min största i veckan på 140cm