Nya stor flundror i Havöysund!

Riktigt drömväder och ett fantastiskt fiske här i Havöysund. Redan första fiskedagen landades det 2 st 50+ flundror men det var inte bara stora utan många med, bästa båt lyckades landa 13 hälleflundror med topp på 153 cm. Även idag så landades det nya 50+ flundror med topp på 175 cm. Topp 5 så här långt lyder på 175cm, 164cm, 154cm, 153cm och 150cm men denna topplista kan ha ändrat sig då de flesta båtarna fortfarande är ute och fiskar.Vill understryka att alla stor hälleflundror och även de flesta mindre för friheten tillbaks.

Torskfisket verkar fortsatt vara bra när man pratar om ”mat torskar” då ingen har satsat på det så har jag inga siffror att rapportera. Denna veckan verkar det som om det är Kveite jägare på campen så det skall bli rickigt spännande att se hur topp 5 ser ut på Onsdags morgon. Bilderna visar ett urval av några vackra flundror och ett gäng lyckliga fiskare.

Ulf, Erik, Henrik