En blåsig vecka är över och ännu en flugfångad storsej här i Å, Lofoten!

Denna veckan har vi verkligen haft svåra förhållanden med både stark vind, regn, vågor och hård ström.. Det är sällan vi blir inblåsta här i Lofoten, men denna veckan blev det två dagar där vi fick invänta bättre förhållanden. Fisket har tyvärr också blivit lidande då vi inte har kunnat komma ut till de bra platserna men alla i guidebåten lyckades i alla fall få varsin hälleflundra och veckans största kom från Tommy Appels grupp på 125cm. Vi fick också uppleva ytjagande storsej och fick ett par fina på ytbeten! Men veckans bästa upplevelse var när Erik Lyckades landa en sej på 11 kg tagen med flugspö! En nylon tafs på 0,40mm och en rulle vars bromsstyrka var obefintlig så måste jag säga att det var en grym prestation att få upp den här fisken. Sedan att hans klass 8 flugspö inte höll hela vägen gjorde inte så mycket, det viktigaste var att vi bärgade fisken!!

Nu hoppas vi på bättre väder och ett fiske därefter!
Stay tuned!

Johan Mikkelsen, Martin Bamberg, Andre Starkenberg

Peter med sin livs första flundra!

Sista dagen så satt den!!

Lennart med en fin flundra!

Erik med flundra!!

Årets första norrsken här i Å, Lofoten