Sanslöst fiske i Å med flera hälleflundror runt 2 meter!!!

140, 144, 144, 148, 150, 150, 152, 186, 190, 196, 2m plus, 2m………. Ja listan kan göras ännu längre, men detta är bara en bråkdel av veckans fiskar.
Igår kom det upp 2 stycken på 2 meter och en på 196, alltså tre fiskar på runda slängar 2 meter på en och samma dag. Tidigare under veckan lyckades även Peter Kirkby landa sin drömfisk på 190 centimeter.
En av två meters fiskarna lyckades vi dock säkra vid båtsidan, när Tomas fightade fisken gick fiskespöt tyvärr av mitt i drillningen men vi lyckades pumpa upp den och ta i tafsen innan den gjorde en sista rusning ner till botten, men trots de lyckades vi hålla kontakten med fisken, vi pumpade i omgångar då det blev ganska tufft med ett 40 centimeter långt spö, men tyvärr så klev fisken av ca 10-15 meter under båten på andra försöket att säkra den. Men vi fick se den iallafall och den var definitivt över två meter, men men så är fiske ibland.
Inte långt efter ropar Tomas återigen på mig över VHF radion och ber om assistans igen då dom hade ytterligare en stor fisk på kroken. När jag kommer fram ser jag hur stumt spöt är och dom hade problem att få upp fisken överhuvudtaget, men efter en ca 45 minuters fight ser vi den äntligen i djupet, den är också enorm, när fisken kommer upp och bryter ytan är det bara en total tystnad tills jag sätter kveitekroken och säkrar den, först då andades alla ut och glädjen var enorm, fisken mätte till 196cm ????
När vi väl kommer in till land kommer gänget med Gert Mikkelsen och berättar att även dom landat en flundra på 2meter denna dagen.
Just nu känner jag att allt och då menar jag verkligen ALLT känns ursäkta språket fan möjligt i Å, fisket är verkligen helt ”pip” sanslöst just nu ????

Tight lines och massa annat.

Martin Bamberg, Johan mikkelsen & Andre Starkenberg

Peter Kirkby med sin drömfisk på 190cm!

196cm!!!

Dubbelhugget!

Far och son med ännu ett dubbelhugg!

Popperfiske efter storsej