Hawaiisund och flundra race!

Havöysund har under ett par dagar levererat ett helt magiskt väder och ett storslaget hälleflundra fiske. I torsdags och fredags stod det långtur på schemat, och efter att gått norr ut på torsdagen med ett väldigt trögt fiske som resultat så var både gästerna och vi guider peppade på att gå söder ut på fredagen med siktet inställt på mycket och stor hälleflundra! Väl framme på fredagen så var det inga förvarningar från hälleflundrorna, så fort vi börjat fiska så började rapporterna rulla in en efter en. Jag själv som var i båt 9 fick vara med om en helt fantastisk fajt när Karl 17 år på våran första drift för dagen helt plötsligt står med ett spö i full böj. Efter att Kalle slitit med sin drömfisk en bra stund och haft uppe fisken vid båten två gånger, så kunde jag äntligen säkra och mäta en helt fantastisk fisk på 183 centimeter och veckans hitintills största fisk var landad. För alla våra gäster så fortsatte huggen att komma under dagen och mycket fisk mellan 120-150 centimeter kom upp. Sammanfattningsvis hade vi en en topp fem på 183, 166, 162, 152 och 148 centimeter!!!

Douglas Dahlberg, Ulf ”Oxen” Haugsen

Kalle 17 år 183cm

Andreas 166cm

Daniel 127cm