Regn, regn mera regn i Havösund

Nu har snart halva denna vecka gått och kort sagt så började fiske rätt trögt, men efter som dagarna rullat på så har även fisket blivit bättre och bättre.

Det har landats en hel del hälleflundra även om det började trög. Som vanligt har det landats en hel del stor hälleflundror med hög snitt storlek, vi har flera över 150 cm med topp på 160 cm. Jag själv guidade ett gäng från Stockholm idag, ett stört skönt gäng som aldrig fångat hälleflundra. När vi har pratat hälleflundra fiske så hade jag tjatat om att det kan ta många timmar utan att känna någon fisk. Vi sticker iväg och efter bara 15 minuters fiske har vi landat 2 hälleflundror upp till 131 cm, ibland går det sjukt fort när man har lite flytt!

Torskfisket verkar rulla på som vanligt med många över 10 Kg.

Ulf ”Oxen” Hugsén, Sebastian ”Lappen” Hoogers