Trippelhugg, späckhuggare och strålande väder på Å.

Det extrema väderomslaget som dök upp i början av veckan verkar chocka fiskarna i havet lika mycket som fiskarna i båten, under tolv timmar måste temperaturen stigit med nästan 20 grader, vilket verkade påverka fisken på ett negativt sätt då fisket blev väldigt trögt dom första två dagarna.
Men efter vädret stabiliserat sig drog även fisket igång ordentligt, samtliga båtar har tagit långturer mot väst, ost, norr och söder för att hitta drömplatsen för veckan, och alla verkar har lyckats bra.
Patrik Brunström och hans gäng lyckades med trippelhugg på flundra, dock lyckades bara två landas och dom mätte 98 och 86 centimeter, för att senare på dagen stöta på några förbipasserande späckhuggare.. en magiskt syn som vanligt.
Även torsken har kommit igång mer och mer under veckan och dom verkade verkligen vara på hugget idag, guidebåten var ute med Peder och gänget och dom lyckades stundtals hitta riktig torskbonanza då alla stod och drillade samtidigt vissa stunder.
Men vi måste även nämna Stoffe, mannen som inte fiskat speciellt mycket på hela veckan utan mest bara njutit av solen på campen beslöt att i sista stund följa med ut på en fisketur, väl ute och väl redo för första driften så släpper Stoffe ner sin craizy daizy robocod för att 20 sekunder senare få ett drömhugg och efter ca 10 minuters kamp så kom den upp, en otroligt fin flundra på hela 140 centimeter, bra jobbat stoffe, ett fint PB.

Nu är även Johan tillbaka efter att ha provfiskat en ny destination för Nordic sea angling, men mer om det i dom kommande nyheterna.

Martin & Johan – Å