Intensivt fiske i Nappstraumen!

Det blir en kort rapport nu då jag har lite datorproblem men en längre summering med många bilder och förhoppningsvis rusande hälleflundror kommer på måndag/tisdag!

Fisket har varit riktigt bra men väldigt nyckfullt. Korta perioder under dagen är fisken aktiv för att sedan lägga sig och sova oavsett om det är torsk eller hälleflundra vi snackar om. Sejen har varit mer frånvarande denna vecka även om det blivit någon storsej på 10-12 kilo.

Största hälleflundra hittils är 150 cm men många fina på 110-130 har lurats. En havskatt som bonus och hitills är största torsken på 19 kilo. En riktig tjockis!

Blir mer ingående senare med bilderna men tänkte avsluta med att säga grattis till alla gäster som denna vecka landat sina drömfiskar! Flera tog ett bad här i hamnen nu ikväll. Underbart att se sådan lycka. Att nöta belönar sig, även när man redan tappat några fiskar i rad, det fick vi se idag.

Jonathan & Mats