Testfiske NY destination!

Nu sitter vi och avnjuter en morgonkaffe på bryggan och värmer oss solen, i bakgrunden har vi höga snöbeklädda berg och utanför hamnen möts vi av en trevlig skärgård och inte långt efter är man ute på det öppna havet. Igår kväll fiskade vi någon timme i närområdet och man kunde snabbt konstatera att det inte var några problem att hitta torsken och innan vi rundar av fisket så lyckas Jimmy se en frisimmande hälleflundra på ekolodet, jag är dock snabbast ner med jiggen då Jimmy som vanligt var upptagen med att prata i telefonen, inte långt efter smäller det till och jag har lyckats kroka testfiskets första flundra, den mättes till 107cm och fick självklart simma vidare igen!

Vi kommer att köra 2 dagars testfiske och försöka hinna testa på så mycket artfiske som möjligt även om flundrafisket är det som ligger närmast hjärtat. Området har en enorm potential och vi har suttit i ett x antal timmar och spanat in potentiella fiskeplatser, det finns verkligen hur mycket som helst! Så nu kastar vi oss ut på havet igen, mer från testfisket kommer inom kort!

Johan Mikkelsen, Jimmy Andersson