150cm, 156cm, 162cm samt 170cm – Bra inledning på Å i Lofoten!

Så fort det fina vädret kom så började storflundrorna rulla in!
Eller vad sägs om den starka inledningen med först en grym fisk på 156cm till Jonny i Båt 6 för att sedan toppas med Stefan Perssons 170cm från båt 7! Och då riktade vi mest in oss på torskfisket denna dag som dock gick lite trögare men toppfisk upp till 18 kg till PO är inte mycket att klaga på!

Dag 2, så var det ännu en gång båt 7 med skeppare Stefan Persson som stod för storflundrorna! Den ena tog han själv på stabila 150cm och den andra till hans vapendragare Dennis på hela 162cm! Alla dessa storflundror fick givetvis simma tillbaka igen!

Robban Qvist lyckades också guida upp en fin flundra till Paulina- hennes första flundra någonsin som efter att ha hälsa på uppe vid båtkanten bestämde sig för att simma ner i djupet igen. Tror Pauline var lagom nöjd när hon såg flundran dra ut all den linan hon nyss hade kämpat in. Men skam den som ger sig, och upp kom hennes första flundra som mättes till hela 119cm! Hon är nu krönt till veckans Kveitedronning, och Stefan Persson är en bra kandidat som veckans Kveitekung, men där kan mycket fortfarande hända för vi är ju trots allt bara inne på dag 2!

Kan också tillägga att danskarna i båt 6 lyckades ta årets första jerkbait sej, så snart är det dags att damma av popperspöna och ladda för en favorit i repris från fjolårets poppersensation!

I morgon väntas dock regn och stabila 8-10m/s, så det blir antagligen bara fiske i närområdet, men så fort det spricker upp så är vi ute på de heta platserna igen!

Varmt välkommen till Å, platsen med ett fantastiskt allroundfiske och en enorm potential på storflundra!!

Johan Mikkelsen

Dennis 162cm! och skeppare Stefan Persson!

Stefan Persson inledde veckan med en stabil fisk på hela 170cm!!

Pauline med sin livs första flundra på hela 119cm!!

Stefan fortsätter att leverera, denna på 150cm!!!