Upp och ner i Nappstraumen

Vi har haft riktigt ostadigt väder här. Stundtals svårt att bedriva vettigt fiske men skam den som ger sig! Martin var ut med två glada holländare och efter mycket nötande belönades de med en hälleflundra strax under metern. Vi alla båtar har även fiskat torsk där vinden tillåtit och stundtals nappade det riktigt bra när tidvattnet satte lite fart på driften. Som summering kan sägas att senaste veckan varit trög både väder och fiskemässigt, dessa två faktorer hänger givetvis ihop så jag tror på mycket bättre så fort förutsättningarna blir lite bättre.

jo, glömde ju nästan bort det men en dag var vädret av det bättre slaget och gästerna från Holland, Ludwig och Jan åkte ut på nordsidan och fick fina sejar samt torskar. Största torsken kanske 15 kilo och största sejen 10-12 kilo.

Nu taggar vi inför en ny vecka, som blir fullsatt här på campen.

Jonathan

En flundra under måttet som våra ukrainska gäster fick bara några få minuter från campen.