Blåsigt med stabilt på Å

Vädret på Å denna vecka har verkligen varierat, starka vindar, vindstilla, solsken och regn har med jämna mellanrum bytit av varann.
Trots det så har fisket ändå levererat på många plan, Australiensaren Oliver fick redan 2 minuter in i första driften känna på att drilla sin livs första flundra som till allas glädje mättes in på 110 centimeter. Efter det har fisket bara rullat på, Oliver kan redan nu kalla sig själv en erfaren flundra fiskare då han redan på två dagar landat 5 st flundror.
Storsejen glider in i strömmen med jämna mellanrum runt grundtopparna och hugger brutalt i perioder för att sedan försvinna ut i djupet igen, och torsken verkar det inte finnas något stopp på, dom finns överallt och dom hugger likaväl på betefisken nere på djupen under hälleflundra drifterna som på jigg och pilk på och runt topparna.

Med denna nyhet vill jag även avsluta med att Guide nummer 2 har anslutit sig till campen denna vecka. Vi välkomnar Martin till Å som kommer att guida här dom kommande månaderna.

Martin & Johan