Njuter av helheten här på Å i Lofoten

Denna veckan guidar jag två fransmän varav den ena egentligen inte är så fiskeintresserad, men vad gör det när man befinner sig i en sådan vacker natur!
Igår så fiskade vi i några timmar sedan körde vi runt sydspetsen och runt hela Moskenesøya och tillbaka till campen, turen runt tog ca 2 timmar. Fisketuren toppades med besöket av två stora späckhuggarfamiljer som tillsammans simmade mellan vår båt och båt 5.
En grym känsla att se alla dessa späckhuggare från små kalvar till stora alfahanar i det vilda, precis så det ska va!

Den andra båten består av ett gäng förstaresenärer från England som har fiskat på lite mer än vad vi har gjort och lyckats landa torsk upp till 18kg och idag även en hälleflundra på 112cm! Blev också lite sejrace med fina fiskar upp till 10kg! Så trots att vi inte är så många på campen eller så erfarna så kommer det upp fina fiskar och njuter av vad allt som Lofoten har att erbjuda!

Johan Mikkelsen