Grym fiskevecka med Fiskejournalen i Nappstraumen

För denna gången är vistelsen över för Fiskejournalen som har varit besök och fisket har varit riktigt bra. Vi har för det mesta fiskat inne i Nappstraumen och alla i gänget har fångat flundra och många fina fiskar mellan 80-115 cm har landats. Toppfisken gick till Mathias Larsson på 143 cm och de få tillfällen som vi kört torsk har varit riktigt bra med många 10 + och en mycket grann toppfisk på runt 20 kg som syns på bilden till höger.

Vi har dessutom sista dagen satsat lite på rödspätta och fick ett knippe mycket vackra och granna rödspättor som fightar hårt på de lätta vertikalspöna. För att summera ihop allt så har det varit några fantastiska dagar som ni i ett senare nummer i Fiskejournalen kan läsa om och se fler fräcka bilder! Missa inte detta!

Erik Axner – Nappstraumen