Hvidovre Sport avslutar veckan med 5 st över 30kg här på Sørøya!

Nu är det svart på vitt, det är fler 30kg+ torskar nu än vad vi någonsin tidigare har haft!
För varje år som går så skriver vi om de fantastiska fisket som toppar alla tidigare rekord och vi tror inte att det kan bli bättre än så här.. Trots detta så blir fisket bara bättre och bättre på den stora fisken! Förra året landades 55 torskar över 30kg+ under hela säsongen här på Sørøya vilket är ett fantastiskt resultat.
Men i år är vi redan upp i 62st över 30 kg varav två av dessa är över 40 kg och vi har fortfarande några veckor kvar med skreifiske – Det är HELT otroligt!!

Så under denna 4-veckors period så har vi i snitt fått 2st 30kg+ i VARJE båtlag under VARJE vecka. Och med tanke på en del inblåsa dagar så är det ett helt fantastiskt resultat!

Under denna veckan som var så lyckades det stora gänget från Hvidovre Sport att landa hela 16 st torskar över 30kg fördelat på 24 man! Antalet 20 kgs torskar låter jag vara osagt men även de finns det många av! Kan också tillägga att Carsten själv från Hvidovre Sport lyckades landa en torsk på 35kg samt en på 34,5kg under sista dagen och under sista släppet även en hälleflundra på 142cm! Och då fiskade han bara i ca 4 timmar – Det är helt sanslöst bra!!

Jag vill passa på att gratulera alla under denna veckan för en fantastisk prestation!

Vill också påminna alla läsare om att vi har haft extremt duktiga havsfiskare på campen. Fisket har varit rätt svårt under hela veckan men vi har legat i vilket syns på resultatet. Men det är inte bara åka upp till Sørøya och tro man kan åka ut och hämta en 30kgs torsk, det är lång erfarenhet av skreifiske tillsammans med många timmars nötande. Men trägen vinner!

Hur som helst så är Sørøya platen där allt kan hända men kom ihåg att håll ner förväntningarna, det är trots allt fiske vi bedriver och glöm inte att uppskatta alla dina fiskar du fångar!

Johan Mikkelsen

Nils med nytt personligt rekord på 35kg!

Nils lyckas få sin drömfisk under sista dagen!

Greg med en 27,3 kilos!

William med en 27kilos under sista dagen!

Johnny!!