Veckosummering Nappstraumen

Imorse skjutsade jag gästerna till Leknes flygplats (endast 5-10 minuter bort) och det var ett glatt och nöjt gäng som åkte hem till Sverige. Mycket fisk har det blivit och goda middagar har avnjutits här i storstugan. Största fisken som vägde 24 kilo stod Benny för. Igår var ju tanken att fånga ännu större men det är inte bara att åka ut och hämta dom. Nordsidan visade till början enorma stim, men de stod väldigt djupt. Efter en timme stod de ännu djupare och glesare till att sist var omöjliga att hitta. Några fiskar hann det bli innan vi åkte hem, topp på 16,5 kilo. Som givetvis Benny bände upp! Väl i hamn konstaterades att sydsidan levererade fisk på löpande band.

Dom ska vi ta idag och imorn! I veckan blir det 5 båtar här på campen så troligtvis kommer fler fina fiskar rapporteras.

Jonathan & Mats

Benny med sista dagens toppfisk.

Fisken stod djupt över djupt vatten under tisdagen.