Skön avslutning i Nappstraumen!

Veckan har kommit till sitt slut och mängdmässigt har flundrafisket inte succé men inte heller så värst dåligt! Totalt har vi landat över 20 flundror trots riktigt tufft väder och svåra vindar! De största för veckan gick tyvärr förlorade men en fisk på 170-180 cm blev iallafall tafslandad vid båtkanten, tätt följt av Jans mäktiga flötesflundra på 150 cm och på bronsplats kom Daniels granna fisk på 145 cm! Rödspättemetet har varit riktigt bra med den lilla ansträngning som gjorts och ett nytt camprekord från Börje var ett faktum med 2,95 kg tätt följt av en fisk på 2,85 kg!

Veckan avslutades med 6 flundror sista dagen med att Ingemar fick sin första flundra och blev dagens toppfisk på 126 cm lång!
Mycket skratt, stoj, skämt och bus har veckan innehållit och ett banankrig utan dess like! Dessutom har vi dagligen haft tumlare, havsörnar och vackra vyer runt om oss och summan är en härlig vecka med fint fiske trots svåra förhållanden!

Erik Axner – Nappstraumen