Nytt camprekord på nytt i Nappstraumen!

Årets blötaste vecka fortsätter och regnet fullkomligt vräker ner över oss och vinden blåser tufft från väst! Fisket är långt ifrån enkelt och god båtkontroll krävs för att bedriva ett effektivt fiske men vi fångar fina fiskar ändå och idag blev ett nytt camprekord slaget! Börje från Team Bästkusten som fiskar tillsammans med Tony fångade idag en magnifik rödspätta på hela 2950 g vilket slog det tidigare rekordet med 50 g och Börje kan titulera sig som spättekung! Fisken tog på 12 meters djup på ett vanligt spättetackel och bjöd på grym fight i strömmen på det lätta prylarna!

Team Mårtens fiske har jag nu gästat idag också och vi började dagen med lite rödspätta och fick ett tiotal på morgonen med toppfisken på 2,17 kg och fortsatte sedan med lite hälleflundrafiske och fick en fin matflundra på 83 cm på endast 7 meters djup och Christian och Daniel tappade i slutet av dagen varsin fisk av bättre kaliber i strömmen efter en kort fight med tungt motstånd.. Ack så nära men ändå så långt borta!

Danskarna fick en till flundra idag på 90 cm på cirkelkrok med antitwist och i landskampen står det nu 3-2! Ikväll äter vi lyxmat och glömmer landskampen för en kort stund och njuter av fläskestek på danskt vis!

Erik Axner – Nappstraumen

Börje med den feta spättan!