Sorry för det dåliga nyhetsflödet från Hawaiisund!

Vi börjar med att backa bandet till föra veckan när vi hade sportfiske butiken Sporting Helsingborg/Örebro på besök.

Dessa gästerna fick en minst sagt hård start och fick börja med 2 dagars fiske i hamnområdet så dessa hoppar vi över.

De övriga dagarna så kunde vi fiska vart vi ville, då det var strålande sol och vindstilla. Hälleflundra fisket var som det bör i dessa tider, glimrande! Det landades både många och stora hälleflundror med fin topp fisk på hela 155 cm. Det övriga fisket var stabilt och det verkar finnas hur mycket med torsk och stor sej som helst och det var många torskar över 15 kg med topp på nästan 20 kg.

Sedan var det det här med bananer i en båt, Jag själv hade minst sagt en riktigt oturs vecka med saker och ting som bråkade med mig. Kanske bananer i båt betyder mer otur än bara i fisket? När vi lyfte på den ena fiskbacken så hittade jag en liten hälsning från några av mina gäster som åkte med guidebåten veckan innan Sportin kom på besök. Till Johan och Gery så vill jag bara sända passen vidare, glöm inte något på båten nästa år och tack själva för en fantastisk vecka.

Till sist så var det en riktigt skön känsla jag hade i kroppen när ja så hej då till Sporting gänget som åkte iväg med ett stort leende.

Ulf ”Oxen” Hugsén.