Å är bäst

Jag vet inte riktigt vart jag skall börja längre… nyheterna från Å ser mest likadana ut nu för tiden. SJUKT sejfiske med galna mängder ytjagande fisk som smackade betet så fort det landade. ”Det blir inte bättre än såhär” och ” detta är nog det coolaste jag någonsin upplevt” var några av utropen i båten. I båt 6 som jag guidade från blev gårdagens största poppersej invägd till hela 18kg till Ola Karlsson från Sportfiskebolaget Hässleholm. I förrgår hade guidebåten toppsejen – även denna en praktfisk på 18,3.

Fredrik och Pierre som för första gången är i Norge och fiskar och endast är här i tre dagar har lyckats galant och kammat hem veckans största flundra på 165cm. Även Stefan Andersson i båt 2 kammade hem en riktigt fin fisk på 138cm.

Norrlänningarna har gått hårt på torsken och lyckats riktigt bra. Jag vet inte vad toppen ligger på hos dem men någonstans runt 15kg tippar jag på. Än så länge har veckans största torsk gått till båt 5 – denna på hela 21kg. Båt 5 lyckades även landa ett riktigt fetto till matflundra igår – den mätte 110cm och vägde hela 19kg.

Än så länge har veckan alltså varit helt toppen. Flundrorna har väl varit lite svåra men vi satsar på att det kommer upp fler mot slutet av veckan!

Hannes Ribbner & Johan Mikkelsen, Å

Coalies on fire

Pro hunter

BOOM BABY

Crazy Daizy levererar storsej som vanligt!

Manuel with a great coalfish caught on popper!

Linoel with one of many big coalfish!!