Blåsväder i Nappstraumen

Första dagen började med hyfsat väder och gästerna kunde åka ut på nordsidan för att känna på härliga spöböj. Torsk och sej nappade på löpande band, som brukligt!

Sedan blev vädret inte bara lite utan mycket tuffare. Vi har fiskat lite spätta, med en hel del fina fiskar runt 1,5-2,0 kilo som resultat. I strömmen har det nötts duktigt på flundra, tyvärr har de fiskat som stötts på gått vinnande ur den striden. Petter & crew åkte ut till Revlan på södra sidan en kort stund för lite torskfiske och visst fanns det lite torsk där men mitt i allt så nappar en hälleflundra på härliga 85 cm!

Lördagen var rejält inblåst även om det försöktes ändå. Nu söndag ska några båtar troligtvis göra följe ner till Skata och området däromkring för lite flundra och spättafiske! Sedan ser vinden lite bättre ut på måndag och tisdag så rapporter kommer!

Jonathan