Fiske så mycket mer än bara fiske här i Havöysund!

Då var vi igång med ett nytt gäng som kom i Onsdags kväll. Det hela började på Onsdags kväll där hotellet visade CL matchen Celtic-MFF som avnjöts med ett par kalla och stämningen var redan på topp!

På torsdags morgon så begav sig båtarna ut och de flesta gick efter mixfiske. När folket droppade in så kunde man snabbt konstatera att det varit en lyckad dag för de flesta, med mycket bra torsk och sejfiske. Det landades Sej upp till 12 kg och torskar upp till runt 15kg. Några båtar gick efter Hälleflundra så visst kom det upp hälleflundror upp till 132 cm.

Några av våra gäster snackade lyriskt om en flock vitnosade delfiner som hoppat och bjudit på en helt vild show, men som om dett inte var nog så hade Havsörnarna dykt och tagit fisk som gästerna slängt ut till dem, och det bara 10 meter från båten. Snacka om upplevelser! Idag så verkar det som om de flesta går efter Hälleflundra så det skall bli spännande och se vad som kommer upp under dagen här i Havöysund, storkveitens rike!

Ulf ”Oxen” Hugsén, Henric ”Kroken” Appelgren.