Torsken flödar i Havöysund

Senaste dagarna har vi fått hitta torsk på nya håll, och bra har det gått!

Havöysund är en mycket speciell plats. Du kan spendera 10 år här och fortfarande ha nya platser kvar att fiska på. Med hundratals småöar, flera stora öar med spännande vikar, stora fjordar och grundflak så tar fiskeplatserna aldrig slut.

Och därefter så har det sökts Torsk på nya ställen, denna gång i en fjord som vi inte fiskat så mycket i detta år. Men fisk fanns där! fantastiska mattorskar mellan 5 och tio kilo har flugit upp ur djupen, och en del sköna flundror runt 100cm som bifångst. Några båtar är i hamn redan vid lunch, för att dom helt enkelt hade blivit nöjda med dagen fiske.

Vi är såå nöjda!

Talade precis med Fredrik som kör guidebåten idag. Han har överträffat sig själv igen, top 3 listan på störst flundror denna vecka stämmer inte längre.

Nyhet om det kommer senare

Henric ”kroken” Appelgren och Fredrik ”Lill-H” Schmiterlöw – Havöysund