Lyckat mixfiske på Söröya

Efter vårat flundrarace på Storskalltaren var det Ralph Bengtsson och Normarksgängets tur att bända lite fisk på flaket. I underbart väder fångades ett flertal flundror med en 35 kg’s på topp. Hur svårt kan det va?..
Gårdagens fiske upplevdes som ganska trögt för de flesta gästerna. Torsk upp till ca 15 kg fångades och trots att fisken tydligt fanns där så var de väldigt svårflörtade. Vi i guidebåten lade större delen av dagen på flundrafiske på nordsidan. Det var svårt att få någon vettig drift och långa perioder fick vi vidta hederligt bondtrolling. Slutresultat blev dock fullt godkänt och vi bärgade i alla fall 4 st. flundror med en toppfisk till Jöran på 130 cm. För tillfället sitter vi inblåsta men vinden väntas droppa framåt kvällningen.
Gött mos.

Sebastian Hoogers, Rikard ”pj” Bergling

Johan i guidebåten idkar hängmattefiske..

Jöran med sin fina flundra på 130 cm.