Stabilt torskfiske på Söröya

Det fina torskfisket på Söröya håller i sig.
Det har blåst en hel del under veckan så fisket har varit ganska begränsat, men de gånger gästerna passat på att komma ut har torsken varit på plats och fisk upp till 22 kg har fångats.
Även ett par flundror har kommit upp, men de större plattfiskarna har tyvärr lyst med sin frånvaro. Landskampen i guidebåten mellan Norge och Sverige vanns förresten av Sverige då Janne drog sin tredje flundra häromdagen och således blev slutresultatet 3-0 till Sverige. Lite orättvist kan tyckas men så är det i fiske. Norrmännen skall dock ha cred för sitt tålamod och de kämpade verkligen på i det sista. Imorgon väntas det mer ostliga vindar men förhoppningsvis får gästerna chansen att komma ut och bända lite flundra i närområdet.

Sebastian ”Lappen” Hoogers, Johan Mikkelsen, Rikard ”PJ” Bergling