Bra start för våra nya gäster i Nappstraumen!

Ny fiskevecka är igång i Nappstraumen och 12 glada gäster har anlänt till campen och fiskat första dagen nu. I hamnen var det glada miner när dem kom in och dem hade fått gott om fisk. Fisken höll också en högre snittvikt än vad vi upplevt tidigare och enligt gästerna var stimmen högre och tätare än tidigare. Stundtals under dagen reste sig stimmen hela 50 meter upp i vattnet och höll sig kvar under båten under en lång period. All denna informationen visar på en positivt uppåtgående trend och förhoppningsvis lossnar det nu ordentligt de närmaste dagarna och blir riktigt stora ordentliga stim. Dagens tre största fiskar pressade vågen över 20 kg och flera fina mellan 15-20 kg landades också och dagens fiskekung var unge storfiskaren Oscar, 11 år. På bilden ser ni honom med en 20 +are!

Imorgon ska vinden vara svag och solen kommer titta fram så vi planerar en lite längre tur in i Vestfjorden där rapporterna om riktigt stor fisk varit goda från de lokala norrmännen!

Erik Axner – Nappstraumen

Oscar 11 år med 20 + torsk!