Fina torskar och flera flundror från ett soligt Nappstraumen!

Med fina väderprognoser, gassande sol och behaglig temperatur har vi idag haft det riktigt skönt på havet! En svag vind från nord men inget som påverkade fisket negativt utan snarare gav lite drift bara gjorde det behagligt att vara på havet idag! Skreien var aningen uppsplittrade efter gårdagens stormvindar som drog in men vi hittade en del stim ändå och det kom upp några stycken över 20 kg idag med toppfisken på ca 25 kg! Ett gäng fiskar mellan 15-20 kg landades också. Ett par av båtarna valde även att lägga en kortare stund på hälleflundra och i morse landades ena gänget med tyskar en flundra på 88 cm och i min båt gjorde vi en avslutande drift innan vi gav oss för dagen på hälleflundra och fick två snabba inne i Nappstraumen där den ena var ca 85 cm som fick återgå till havet och den andra mätte 93 cm och blev en matflundra!

Hälleflundrorna finns här inne så den som vill försöka är chanserna goda! Imorgon tar vi nya tag!

Erik Axner – Nappstraumen

93 cm flundra!