Black Marlin på födelsedagen!

Fjärde fiskedagen spenderades mestadels offshore för de flesta båtlagen och där ute var havet väldigt generöst mot en viss gosse som idag fyllde 23 år. Emil (MR Paradise Hotel) Hansson landade en fantastisk black Marlin på 300 lbs som han fick upp på ca 20 minuter med hård press där den dansade flertalet gånger i ytan. En bättre födelsedagspresent är svårt att finna tror jag och på kvällen blev det allsång och tårta för en sprudlande glad Emil.

Ute till Offshore skådades också säsongens första ”Feeding Frenzy” och ett av våra båtlag upplevde under en kort period att 100 x 100 meter av havet kokade som en kittel med stora tonfiskar som jagade frenetiskt. Ett dubbelhugg på popper fixade gubbarna i ”pensionistbåten” kvickt men tyvärr gick linan av på den ena och den andra lossnade olyckligt nere i djupet. Fiskarna var i 100 lbs klassen om inte större när dem skymtades i hugget men ack så nesligt landades ingen…

En Sailfish tappades tyvärr på drilling i samma båt som landades Marlinen så lite stolpe ut på några fiskar men ändå var det bra aktivitet där ute.

Ett båtlag valde att gå närmare Montosa för lite ”chumbait” och landade hela 18 mullet snapper mellan 20-30 lbs på en kortare period och stundtals var det fullt kaos i båten.

Inshore nappade det lite blandade fiskar med både hajar, cubera, rooster, bluefin jack, horseeye jack, muräna men tyvärr inga fiskar av större kaliber men ändå fina stridbara fiskar på lättare utrustning!

Sista fiskedagen imorgon lockar båtlagen åt lite olika håll så blir det en härlig mix av fisket under dag 5. Häng med här på nyheterna för uppdateringar!

Erik Axner – Panama

Cubera Snapper till Örjan

En av flertalet hajar, denna är en White Tip Reef Shark!

En rooster i paradismiljö!

Örjan (Linslusen) med en snygg rooster!

Horseeye Jack! Den ser ALLT!

Emils marlin på 300 lbs

Akvariefiskar på popper är vardagsmat!

Marlinen dansade för Emil!

Hipp-hopp-hurra! 23 års presenten för Emil

Tårta till Emil på kvällen!