Fantastisk inledning inshore i Panama!

Första dagen på andra veckan i Panama startade med succé! Samtliga båtar startade inshore och började att känna på samtliga tekniker som bedrivs under detta fiske. Popper, speedjigging, mete och trolling med livebait stod på schemat och resultatet lät sig inte vänta! Emil(MR Paradise Hotel) Hansson drog dagens största Cubera på hela 60 lbs som han knep på popper! Totalt landades 11 st Cubera snapper under dagen med flertalet fina på mellan 30-40 lbs på olika metoder.

Rooster, Panamas stolta symbol visade sig stundtals från bästa sida och även där landades 11 st individer med en toppfisk för 60 lbs för mig själv och flera gäster fick fina Rooster på både 30 lbs, 35 lbs, 40 lbs och 50 lbs där de allra flesta nöp poppers i ytan!

Artfisket visade sig också vara bra och strax över 10 olika arter landades med fiskar såsom Amberjack, Horseeye Jack, African Pompano, Rainbow runners och ett par olika snappers landades utöver de ovanstående fiskarna!

Alexander(TG)Nilsson hittade även Godzilla idag i vattnet som han plockade upp och tog ett snabbt foto med. En leguan i 5 kgs klassen blev dagens joker.

En helt fantastisk dag där alla fångat fina fiskar och fångat nya personbästa och drömfiskar. Imorgon kommer de flesta vila kropparna och bege sig ut på offshorefiske. Då hoppas vi på de stora bjässarna utrustade med svärd vill nappa på våra grejer!

Erik Axner – Panama