Bra inledning i Panama!!

Äntligen var det dags för fiske och alla 5 båtlagen drog långt iväg för inshorefiske i närheten utav Coiba och Jicaron. På vårt första stopp i vår båt så kom vi in i ett stort stim med Barracuda och förutom en del fiskar som bet av linorna, så landade vi också ett helt gäng. Dagen fortsatt med fisk med jämna mellanrum och vi hade också ett stort antal ”följare” efter våra poppers/stickbaits. Dagens höjdpunkt i vår båt var ett dubbelhugg på Cubera där vi landade båda fiskarna som uppskattningsvis vägde 30 resp 35 pound. Även övriga båtlag kunde rapportera om ett bra fiske med en mängd olika arter som brukligt här i Panama. Havet har legat platt och solen har värmt nästan för bra ibland….
Uppskattningsvis så har det fångats minst 15 olika arter redan under första dagen och det som stack ut mest var fisket efter Cubera där det fångades hela 13 st under dagen!
Imorgon så kommer många att vila sina trötta kroppar efter allt popperfiskande och satsa på trollingfiske offshore efter marlin, sailfish och dorado.

Jimmy

Dubbelhugg på Cubera!

Bra bett på Doradon!

En av många arter som fångades under dagen, en Rock Snapper.