STORFISKEN”

Hemsidan är nu uppdaterad och vi har valt att ta bort det gamla systemet med ”Storfisken” där alla gäster kunde skriva in sig på en lista. Eftersom vi nu har fyra destinationer med ca 2500 resenärer så blir det för mycket jobb att registrera samtliga fiskar.
Så från och med 2015 kommer vi bara visa NSA-rekord samt camprekord på hemsidan.

Samtliga rekord är uppdaterade men vi vet att det både kan saknas information och bilder så ta en titt. Skulle ni upptäcka något fel eller om ni själva har fångat en större fisk på en av våra destinationer så kontakta oss. Och skicka då gärna Bild med information om fisken, dvs. Datum vid fångst, fiskarens namn, bete, plats, destination, vikt och längd till följande:

info@nordic-sea-angling.se

Johan Mikkelsen

Tryck här för att komma direkt till ”Storfisken”