Nordic Sea Angling inleder ett samarbete med KGK Marin/Suzuki!

Vi har under denna säsong testat en ny modell från Suzuki som heter DT-150-TGX på en av våra båtar i Nordnorge.
Leverantör av denna motor är KGK Marin i Sollentuna.
Alla guider, mekaniker och inte minst er gäster har varit väldigt imponerade utav denna motor. Motorn ger bättre acceleration, går mycket tystare, är bränslesnålare och har en mängd praktiska funktioner såsom en trollingfunktion, där man kan ställa in motorns varvtal elektroniskt ner till 550 varv, vilket kan vara väldigt användbart när vi ex. ”bonntrollar” efter hälleflundra.
Vi kommer successivt att gå över till Suzuki på våra Arronetbåtar och redan till nästa säsong kommer det att finnas Suzukimotorer på ca. 10 utav våra båtar. Vi har också börjat att fasa ut några av de äldsta båtarna med nya till 2015 och det sker också en uppgradering på hyrutrustning med nya spön ,rullar och flytoveraller till nästa säsong.
Varmt välkomna till en ”uppgraderad” säsong med Nordic Sea Angling!

Jimmy