MAGISKT FISKE PÅ VÄRÖY

Hej igen har varit fruktansvärt dålig på att uppdatera nyheterna från denna camp och ber om ursäkt för det, vi har helt enkelt haft FÖR bra fiske.

Vet inte riktigt hur jag ska sammanfatta denna veckan? skulle egentligen kunna skriva om bara en båt men nu hade vi 6 båtar och fisket har varit mer eller mindre lika galet hos alla. vi i guidebåten har fiskat flundra hela veckan med ett magiskt resultat som jag bara upplevt under höstfisket innan men nu även under sommarfiske och dom andra båtarna har också haft ett magiskt fiske med ett nytt camprekord som nu lyder 8kg på havskatt samma båt landade även sommarsäsongens än så länge största torsk på hela 27!! vilket är galet så här års samma gäng lyckades även ta en 160cm flundra men mer om det snart.

även en hel del sej har kommit upp som vanligt runt denna magiska ö med en toppfisk på runt 17kg!

gänget jag hade i guidebåten träffade jag för första gången i havöysund för 4 år sen. två stycken helgalna Norrmän som gjorde alla fiskepass minnesvärda. Redan första dagen hade vi fångat 8 flundror med topp på 130 och 164cm i topp och efter detta sa vi att alla andra är bonus och vilka bonusfiskar vi fick!! efter veckan var slut kunde vi summera ihop 32 flundror till norrbaggarna med hela 11st över 130cm och 5st över drömgränsen på 153cm. ska försöka att få med topparna och inte bara från guidebåten utan från alla båtarna tänk att vi endast är 6st båtar.

håll i hatten: 179,175,171,170,165,164,(162),160,154,153,146,145,142,141,140 mm(finns risk att jag har glömt några) och det var bara vi i guidebåten som bara fiskat fundra hela veckan dom andra har kört mixfiske.
Flera torskar över 20kg med en topp på 27kg!! tätt följt utav en torsk på 25.

Låter siffrorna tala sitt tydliga språk för detta är helt magiskt!!!

Fredrik Schmiterlöw

första pb:t denna veckan (slogs 2ggr)

142cm (om jag minns rätt)

andra gången det slogs! nu 134cm

dubbel hugg den lilla är 95cm den andra 153cm!!

guiden med en 171cm

alex med sitt 3dje pb och sin drömflundra på hela 154cm

Anders med veckans största fisk en sk

Martin Dahlin med sin drömflundra på hela 165cm!!