160 cm trots bara 2 fiskande gäster i Nappstraumen

I måndags morgon åkte våra ryska gäster hem, dem landade ett par flundror under sin vistelse och förlorade även kampen med några stycken. Kvar på campen var bara Jimmy med familj samt två svenska gäster och sista dagen visade dem hur det skulle gå till. På 16 meters djup i Nappstraumen klippte dem på en 160 cm flundra, återigen på Rosa Crazy Daisy och mätte den exemplariskt utanför båten. Jag väntar på bilder från denna via mail men dem kommer, jag lovar!

Utöver det så fångade Jimmy med familjen torskar upp till 15 kg i mynningen av Nappstraumen samt att jag själv och Bulten var ute på lite rödspättemete och landade två fina på 1,5 kg respektive 1,95 kg för att sedan leka av oss på lite makrill med vertikalutrustning anpassat för gös. Ruskigt kul och vilka fighters dem är.

Nu drar jag på semester i ett par veckor, Sebastian Hoogers tar över campen och även rapporteringen här!

Erik Axner – Nappstraumen