Hetta i Havöysund.

Nu har mer än halva veckan gått för detta gänget. Det har varit ömsom vin och ömsom vatten, veckan började riktigt bra med 2 st. riktigt fina flundror i guidebåten, 157 och 160 cm, båda två togs av samma person, att lyckas med 2 st 50+ på samma fiskepass hör nog till ovanligheterna ! Grattis Kim ! Sen har vädret spelat oss ett spratt, minst sagt, när vi människor har njutit av värmen på land så har fisken inte riktigt viljat hugga. Det som är positivt är att vi nu har börjat hitta storsej, upp till 12 kg, och storleken på flundran är riktigt bra. Vad sägs om topp 5 på 160, 160, 157, 140 och 137 cm…. Detta har varit under en vecka med lite trögare fiske.

Hampus Benjaminsson, kom hit med en kraftig förkylning, ont i halsen och feber redan från första dagen, efter ett besök på helsesentret i Havöysund så blev det en intensiv penicillinkur efter att halsfluss konstaterats, ett par dagar senare var febern borta och Hampus började bli fiskesugen. Första passet och whaambaaam, 160 cm hälleflundra till denna 15-åriga grabb ! Riktigt kul att killen belönades med denna fisk efter en riktigt tråkig start på veckan. Grattis Hampus !!!

Mer nyheter kommer under summeringen av veckan !

Jörgen ”Grodan” Sandén, Sebastian ”Lappen” Hoogers, Nikolaj ”Dansken” Hjort, Havöysund.

Hampus med 160 cm penicillin !

Delfiner i området.