178 cm hälleflundra från Nappstraumen avslutar fiskeveckan!

Denna fantastiska fiskevecka kunde inte sluta på ett bättre sätt än såhär. Efter ett aningen långsamt fiske igår som gav ifrån sig ett par mindre flundror, ett gäng rödspättor upp till 1,6 kg och torsk-och sej i 10 kgsklassen så var det sista fiskedagen idag och nu skulle dem bara upp!

Andreas startade dagen tillsammans med två svenska gäster som var här över dagen och det tog inte lång stund innan dem hade tunggung på en känd storflundreplats! Tyvärr lossnade fisken men senare i driften så högg det till igen och denna gången satt den. 50 minuter senare, efter en grym fight med långa rusningar och seg dragkamp så gick vi fiskare segrande ur striden! En hälleflundra på 178 cm hade bitit över en Rosa Crazy Daisy på 45 meters djup och är årets näst största hittills. Stort grattis till en verklig drömfisk och snacka om god tajming på den fiskedagen!

Jag själv var ute med Olof och hans son Tor men vi fick nöja oss med ett par kraftiga påslag och en stor efterföljare i 50kgs klassen inne i Nappstraumen som tyvärr bara kikade på jiggen innan den simmade ner igen!

Nu är det bytesdag imorgon och Jimmy i egen person anländer till campen så vi får se vad som luras upp då! På återseende!

Erik Axner/ Andreas Marth – Nappstraumen

178 cm flundra på Rosa Crazy Daisy