Helgeroa Havfiskeklubb på besök i Nappstraumen!

23 goa norrmän har anlänt till campen och nu är det livat kan jag lova. Konkurrensen mellan de alla är stor, småknep för att psyka de andra körs regelbundet, inte minst med färger, jiggar och krokval.. Alla har de samma mål för veckan och det är att fånga hälleflundra! Redan igår kväll gav vi oss ut på fiske och ganska omgående landades det några hälleflundror i Nappstraumen, en av dem ända in på 6 meters djup!

Vinden ökade under natten, vi avbröt fisket och tog en välförtjänt vila och under dagen idag så har dem kört fiske i olika etapper och visst har dem även lyckats idag. Åge tog största på 122 cm men även flera mindre fångades i samma område, endast 5 minuter från campen. Nästan alla flundror har tagits på Crazy Daisy med paddelstjärten i kulörer av blått, rosa, guld och torsk!

Nu väntar en gemensam middag inne på en restaurang i Leknes och energin laddas om inför imorgon!

Erik Axner – Nappstraumen

Guiden med en flundra från 6 meters djup!