Du gamla, du fria du fjällhöga nord, så lät det i Havöysund

Så var landskampen avgjord och som väntat efter de sista dagarnas superfiske av Team NSA blev det en förkrossande seger 32-12!
Så, kl 20.30 var det dags för våra vänner från Team flatfisk att sjunga den svenska nationalsången för Team NSA, som satt skönt tillbaka lutade i jacuzzin med varsin kall öl i det 40 gradiga vattnet. Dessa underbara Norrmän hade verkligen tagit sin uppgift på allvar och hämtade PC´n och bjöd på en grym sång, det hela slutade med att även ”gubbarna” från Team NSA försökte sjunga med (vi borde skrivet ut nationalsången till dem med).

Festligheterna fortsatte i jacuzzin med många goda skratt och ett par kalla så kom nästa utmaning upp, denna gången så utmanade Team flatfisk Team NSA i lax trolling i värnen. Tävling kommer att ske i November och denna gången sätter jag mina pengar på flatfisk! Det hela avslutades i Jimmys hytte där det bjöds på gravad lax, kungskrabbe, rom och Mäster kocken Dan som bjöd på super goda stekt fläsk med lök sås.

Fisket överlag var grymt bra, och då skall man veta att enligt månfasen skulle detta vara den sämsta veckan med otroligt dåliga strömmar. Men, man skall nog inte lägga rent för mycket tid på månfasen. Det kom upp runt 85 hälleflundror och 5 över 150 cm med topp fiskar på 169, 168, 155 cm . Torskfisket bara fortsätter att vara super bra och Team flatfisk satte ett grymt camp rekord när dom vägde in en gigantisk torsk som mättes till 148 cm och 32 kg!

Till sist så vill jag tacka Team flatfisk för en vacker sång(den kommer att läggas ut på vår FB senare).

Ulf ”Oxen” Hugsén, Sebastian Hoogers och Mats ” Bulten” Persson.

Många sköna historier blir det!

Här med utmanar vi i Team flatfisk er i lax trolling på värnen, Ha ha ha den tar vi!

Snacka om skön stämning, det är i Havöysund som det händer!

Det är i Havöysund som allt kan hända

Allsång  Havöysund!