Halvlek i Havöysund

Då har halva fiskeveckan gått här i Havöysund, fisket har varit lite trögare än vanligt när det gäller hälleflundran men absolut inte dåligt. Man kan väl säga att det varit ömsom vin ömsom vatten. Vissa båtlag har haft riktigt bra fiske med flera landade medan andra fått slita betydligt hårdare.

Ett bekymmer som vi nog får klassa som ”lyx” problem är de miljoners, miljoners torskarna som finns över allt vilket gör det omöjligt att komma ner med jiggen längre än 10 meter sedan tar det stopp!

Lite skvaller till er som vill satsa på djupet. En annan camp som ligger på en av öarna här utanför Havöysund lyckades landa långa på 15 kg och Uer med topp på 8,5 kg men som om inte detta var nog så kom en guide (Torben) från fiskecampen som ligger väst om bron med en fläckig havskatt som han ville ha vägd. självklart fick han låna våg och den stannade på 16,3 kg.

vill någon satsa på djupet så kom gärna och prata med oss så skall vi tipsa om platser som vi tror på

Ulf ”Oxen” Hugsén, Sebastian Hoogers och Jörgen ”Grodan” Sanden

117cm och 16,2 kg så dom finns här!