Costa Rica 2015?, se denna filmen om du har svårt att bestämma dig…

Kanal Gratis har nu släppt filmen där våra guider Johan Mikkelsen och Hannes Ribbner besökte Crocodile Bay Resort i Costa Rica under de första dagarna i Januari i år. Både fisket och allt runt omkring var helt fantastiskt och vi bestämde oss omgående att erbjuda detta som ett nytt resmål för tropiskt fiske till 2015, där vi kommer att arrangera minst 2 st gruppresor. Själv har jag det stora nöjet att besöka denna plats i slutet på nästa vecka tillsammans med ett par kompisar och vi kommer rapportera kontinuerligt från vårt fiske! Vi hoppas tonfisken är på plats, men hoppas också på att fånga sailfish och inshorefisket efter Rooster och andra arter är också högt priorterat. Inte heller omöjligt att vi testar fiske på större djup efter div. Groupers, vilket är ganska outforskat i detta område.
Klicka på länken nedan, sätt er i favoritfåtöljen, slå upp en god dricka i glaset och luta er tillbaka och njut av filmen!

Jimmy

Fiske från Crocodile Bay Resort i Costa Rica!