Detta är galet, för visst nappar det i Nappstraumen!

Idag så var det dags för mig och Bulten för vårt sista fiskepass och visst så nappa det. Vi landade en på strax under metern ( Hmmm trodde inte att det fanns så små flundror här). Efter ett par timmars fiske begav vi oss tillbaks till campen för att förbereda för nästa säsong.

Fredrik och en båt till fiskade till mörkrets inbrott och visst kom det en ny 50+ då Patrik Karlsson från El-Ge sportfiskebutik i Skövde lyckades med bedriften att landa sin ändra över 150 cm denna vecka. Efter mätning, fotografering och ett litet bad med denna madam, fick denna 165cm skönhet friheten tillbaks. Vi på NSA gratulerar Patrik till sitt nya på 165cm.

Imorgon så gör våra gäster sitt och säsongens sista fiskepass.Vi kryssar våra fingrar för en ny monsterflundra som skall få syna ytan och hamna på bild. Varför inte en på över 2m?

Ulf ”Oxen” Hugsen/ Mats ”Bulten” Persson