Fler 2+ spättor från Nappstraumen!

Med väldigt hårda vindar från sydväst har vi blivit begränsade nu i slutet på veckan och rödspättemete har stått på schemat som avslutning på veckan. Med back på motorn mot vinden, vind-och vattentät mössa och ansiktet vänt ifrån vinden så uthärdade vi några timmar ute i Nappstraumen med många fina rödspättor som resultat där de två största vägde 2,15 kg och 2,5 kg. Utöver det kom det upp precis innan vinden brassade på ett par torskar mellan 10-15 kg, sej upp till 10 kg samt en riktigt stor fisk som tappades på djupt vatten på grund av ett linbrott..

Ikväll anländer ett nytt gäng fiskesugna gäster och vi håller tummarna att väderprognosen ändrar sig till det bättre för just nu ser det inte roligt ut på långtidsprognosen..

Erik Axner- Nappstraumen/Lofoten

2,15 kg till guiden!

2,5 kg till Justinas