Skönt slut och skön start i Havöysund.

Efter en riktigt blåsig inledning så rättade vädret till sig och alla båtar kunde ge sig ut på fiske. Resultate var helt okej med ganska många flundror runt 120 cm och ett fortsatt bra torskfiske med topp på c:a 18 kilo. Det som är kul med torsk / sej fisket nu är att dom går grundare, toppnoteringen på veckans sej passerade 10 kg och blev tagen på endast 30 meters djup, likaså största torsk.

I guidebåten bättrade Mathias på sitt PB på flundran, nu ligger det på 119 cm urstark fisk! Vi hade även ett riktigt kul torskfiske på stilla hav under en klarblå himmel.

Vi hade även ett skönt gäng från Holland på campen, som avslutade veckan med en tre rätters på hotellet tillsammans med lite prisutdelningar och skratt i gruppen.

Nu är dom nya gästerna på plats och ute på havet, första rapporten skvallrar om en kanonfisk på 160 cm! Och veckan har knappt börjat. Rapport kommer ikväll!

Tyvärr så ser det ut som om vinden än en gång skall spela oss ett spratt, men vi återkommer om detta senare under veckan.

Jörgen ”Grodan” Sandén, Ulf ”Oxen” Hugsén, Havöysund.

Mathias flundra ger sig inte.

119 cm, och nytt PB!

Min son, Kim, med skönt spöböj!

Livsnjutare!