Inblåsta på Sørøya

Denna säsongen har vi haft det bästa vädret genom tiderna, men tyvärr höll det inte hela säsongen ut, det fick veckans gäster känna på.
Första dagen stod gästerna med flytoveraller utplacerade runt hela hamnen och fiskade småsej i 15 m/s! Hardcore men vad gör man inte för att stilla fiskeabstinensen.

På lördagen droppade vinden på eftermiddagen och genast flaggade vi för ett litet inledande pass i den närmsta viken.

4 timmars fiske gav 2 landade flundror med största på runt 90 cm! Tyvärr så tappade Gino i Guidebåten en flundra i lite bättre kaliber! Förutom flundrorna så landades också Havskatt, torsk, sej, och lubb så middagen var räddad även denna dag!

Vid 21 tiden gick vi i land för att ladda för morgondagens långtur till Storskalltaren!
Men jag kan avslöja redan nu att dom lyckades fånga hälleflundra över 150 cm samt att de hade ett fantastiskt torskfiske!

Johan Mikkelsen, Sørøya

Henrik med sin livs första flundra! Tagen precis utanför hamnen! Check!

Efter att ha tappat en fin flundra samt haft ett rejält hugg så var Gino mer än redo när den här katten bet tag i Ginos jigg. Direkt trodde vi att han äntligen hade krokat flundra, men då rusningarna uteblev förstod vi rätt snart att det var en havskatt det var snack om. <br />En 3 kg plus havskatt, grym bonusfisk under flundrafisket! ” /></p>
</div><footer class=