Stabilt fiske!

Fisket är i fullgång här i Havöysund. Vill börja med att råda våra gäster med att hålla ner förväntningarna när ni kommer hit upp. Jag snackade med ett gäng som har haft sagolikt fiske de Två sista åren, jag frågade hur det gick och fick till svars att det var riktigt trögt. Dom hade fram till idag ”bara” fångat 12 Hälleflundror var av 7 är över metern med topp på 140cm! Inte dåligt.

Men dom har rätt i att man får jobba hårdare i år för Hälleflundran (beror säkert på det otroligt fina vädret som vi hade i Maj och Juni månad)men i gengälld så är snitt vikten mycket högre i år än andra år. Vi har landat närmare 30 över 150 cm med topp på 220cm! Hur många ”mega flundror” vi tappat efter långa fighter har jag faktiskt ingen aning om men det är många.

En annan sak som oxså skiljer sig från andra år är att torsk och sej fisket, har varit och är helt fantastiskt bra. Så kom hit med rimliga förväntningar så kommer ni att få en drömsemester här i Havöysund!!!!

Ulf ”Oxen” Hugsén/ Jörgen”Grodan” Sanden