Begränsat fiske på Lofoten

Fortfarande hårda vindar från sydväst.. börjar bli lite uttjatat nu tycker vi alla och ser framemot från måndag eftermiddag och framåt när det ser mycket bättre ut på väderprognosen och vinden ska vrida runt mot NV och N istället och gå ner avsevärt i vindstyrka.

Fiskemässigt har det varit klurigt, ett par stycken flundror har landats och tyvärr tappade även Jocke i Storstugan två fiskar av bättre kaliber igår, varav den ena menade han var en riktigt rejäl fisk som gjorde som den ville inne i Nappstraumen innan kroken släppte sig fäste tyvärr.

Rödspättemetet var helt okej igår med ett 20-tal landade rödspättor med ett par runt 1.2-1.3 kg som toppfiskar.

Erik Axner/ Douglas PJ Nappstraumen/Lofoten

Raffie from Cordes Travel with a coalfish!

Jocke med schysst spätta!

Douglas med fin spätta!

ca 1,2-1,3 kg!

Makrillen var på hugget i viken också! Vi fångade flera stycken på spättetackel!

Dubblé till Douglas!