Vi hade i alla fall otur med vädret…

Slutet på förra veckan var helt okej, sköna människor som alltid hade ett leende på läpparna. Mångsidighet var ordet för dessa gäster, vi hade flundrajagande båtar, vi hade ”klubb kolja”, vi hade båtar som bara fiskade och njöt av omgivningarna. Helt underbart!

Klubb kolja myntade dessutom ett nytt ord: ”Koljakoma”, dessa herrar fiskade och åt kolja hela veckan, vissa av dom åkte hem med en liten svart fläck på sidan av kroppen…

Så, nu har dessa gäster tagit sig hemåt och lämnat plats för nytt fiskesuget folk. Tyvärr har dom fått vänta på premiärturen då vädret har ställt till det en del, kraftiga nordvästvindar har hindrat alla försök till längre turer. Men några gjorde tappra försök att ta sig ut, dom belönades med lite matfisk men inga större sensationer.

Guidebåten ligger just nu ute på flundrajakt och jag fick nyss en rapport om en fin fisk på 147 cm, skall bli spännande att höra vad dom andra båtarna lyckas med idag.

Glöm inte badkläder när ni packar inför resan till oss i Havöysund! Jacuzzin står redo att behandla era möra kroppar efter ett hårt fiskepass, rekomenderas verkligen!

Jörgen ”Grodan” Sandén, Nikolaj Hjort, Havöysund.

Klubb Kolja!

Alla kan fiska! Underbart gäng!

Mmmmm..... Njuter!

ALLA får plats!