144 cm flundra inleder veckan på Lofoten!

Som avslutning på förra veckan var det två tappra krigare som gav sig ut på natten till tisdagen och fiskade in i det sista med mycket gott resultet. ”Elefantungen” och Andreas ”Hästabonde” upplevde under natten ett grymt fiske efter både stor torsk och sej och landade en torsk på 21 kg samt en sej på 12 kg som toppfiskar! Detta blev avslutningen på en riktigt grym fiskevecka på Lofoten!

De nya gästerna har droppat in lite då och då under dagen med egna bilar samt med bussen på kvällen. De första gänget gav sig ut och fiskade under dagen och redan efter några timmar hade dem landat schyssta torskar och sejar samt en hälleflundra på 144 cm.

Bra start på veckan och imorgon blir det nya tag i finvädret!

Erik Axner/Anders Jonasson – Nappstraumen/Lofoten